Decorio, un business antreprenorial din Ilfov, a făcut afaceri de 13 mil. lei din distribuţia de garduri

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.06.2019

Compania a livrat garduri pentru fabrica Ford, centrul de inginerie Continental Sibiu, bazele militare NATO de la Deveselu, Kogălniceanu şi Feteşti, magazine Lidl, Carrefour.



Decorio, o companie care produce şi importă sisteme de garduri, şi-a propus să facă investiţii de 500.000 de lei în 2019 pentru amenajarea sediului şi a spaţiilor logistice. Firma este deţinută de familia de antreprenori locali Radu şi a avut în 2018 o cifră de afaceri de 13 milioane de lei (plus 12% faţă de anul anterior), la un profit de 700.000 de lei şi un număr mediu de 22 de angajaţi.

„Toate produsele sunt realizate în Uniunea Europeană - Italia, Spania, Suedia, Polonia, însă comenzile speciale pot fi confecţionate chiar de noi. Vindem către firme de construcţii, reţele DIY (do it yourself, bricolaj - n. red.), depozite de materiale de construcţii şi direct către clientul final“, spune Marian Radu, directorul general şi unul dintre acţionarii Decorio.

De la înfiinţare - în 2005 - şi până acum, investiţiile companiei au ajuns la 700.000 de euro în vederea dezvoltării businessului. Sistemele de garduri Decorio se găsesc şi în magazine de bricolaj (printre care Hornbach, Dedeman sau Arabesque).