Proprietarii Cramei la Salina au ajuns la afaceri de 25.000 de euro cu livada de mere bio de la Dragu, judeţul Sălaj

Autor: Laurentiu Cotu 19.06.2019

Sucul de mere ecologice ambalat bag in box este comercializat sub brandul MarrRevolution - Bio mărul de Transilvania.



Compania Finas Consulting, care deţine livada de mere bio din localitatea Dragu, judeţul Sălaj, parte a grupului Crama La Sa­lina, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 118.000 lei (aproximativ 25.000 de euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior.

Grupul Crama La Salina este controlat de Simion Mureşan, unul dintre cei mai puternici antreprenori români din domeniul energiei, cu businessul Electro­grup, şi Clau­diu Sugar, cu afaceri în imobiliare şi energie.

Livada a dat anul trecut o producţie de 90 de tone de mere, din care 300 kilograme au fost vândute în supermarketurile Auchan şi Mega Image, iar din restul a fost produs suc bio. Sucul de mere ecologice ambalat bag in box este comercializat sub brandul MarrRevo­lution - Bio mărul de Transilvania. Compania Finas Consulting face parte din grupul Crama La Salina, care a realizat în 2018 afaceri totale de peste 9 mil. lei (aproxi­mativ 2 mil. euro). Pentru 2019, oficialii Cramei La Salina au bugetat o creştere cu 20% a cifrei de afaceri la nivel de grup.