Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, îi reînnoieşte mandatul lui Omer Tetik la conducere. Reconfirmaţi sunt şi cei cinci directori adjuncţi

Autor: Liviu Popescu 19.06.2019

Omer Tetik este CEO al Băncii Transilvania din iunie 2013 l Sub conducerea sa, instituţia de credit şi-a majorat activele cu 147% şi a urcat de pe locul trei în sistemul bancar pe primul loc ♦ Capitalizarea băncii a urcat de circa cinci ori în ultimii şase ani la 11 mld. lei.



Banca Transilvania (TLV), cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de ac­tivele gestionate şi cea mai tran­zac­ţionată acţiune de la bursa româ­nească, a re­înnoit mandatele conducerii executive în condiţiile în care acestea urmau să ajungă în curând la final, potrivit unui anunţ la bursă care însă nu menţio­nea­ză pe ce perioadă de timp sunt noile mandate.

Astfel instituţia de credit i-a prelun­git mandatul lui Omer Tetik, director ge­neral (CEO). Reconfirmaţi au fost şi di­rectorii general adjuncţi, respectiv Luminiţa Delia Runcan, Gabriela-Cristina Nistor, Leontin Toderici, George Răzvan Căli­nescu şi Tiberiu Moisa.