Deloitte numeşte trei noi parteneri în cadrul practicii de audit şi ajunge la şapte parteneri în România

Autor: Cristina Bellu 19.06.2019

Deloitte România anunţă promovarea ca parteneri a lui Zeno Căprariu şi a Irinei Dobre în cadrul practicii de audit şi recrutarea Corinei Dimitriu pentru ocuparea unei poziţii similare, echipa de conducere a practicii de audit ajungând astfel la un total de şapte parteneri în România.

„În România, avem o practică foarte puternică de audit, cu o echipă de conducere solidă şi diversă. Doi dintre noii noştri parteneri şi-au început şi consolidat cariera în firmă, iar cel de-al treilea a revenit alături de noi după câţiva ani în care a lucrat la o altă firmă din domeniu. Această varietate reflectă angajamentul nostru de a dezvolta lideri în interiorul Deloitte, rămânând, în acelaşi timp, deschişi spre talentul excepţional care poate fi identificat la nivelul profesiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Zeno Căprariu s-a alăturat Deloitte după absolvirea programului de master al Facultăţii de Matematică a Universităţii din Bucureşti şi are o experienţă de 16 ani în furnizarea de servicii de audit şi consultanţă financiară pentru societăţi mari, multinaţionale şi locale, din sectoare precum energie, producţie şi industria bunurilor de consum.

El a condus şi a contribuit la multe programe şi iniţiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune poziţia sa din departamentul de audit şi servicii conexe. Este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi al Corpului Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).

Irina Dobre, promovată şi ea intern pe poziţia de Partener Audit, s-a alăturat Deloitte ca absolvent de facultate, în urmă cu 13 ani. Ea este specializată în audit pentru entităţi ce oferă servicii financiare, îndeosebi fonduri de investiţii, bănci, firme de leasing şi alte organizaţii financiare non-bancare şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea practicii de audit în această industrie, conducând proiecte importante de audit şi consultanţă pentru firme de servicii financiare. Este licenţiată în economie la Academia de Studii Economice şi este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România şi a Asociaţiei Contabililor Certificaţi din Marea Britanie.

Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte ca Partener Audit de la altă firmă din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experienţă în audit financiar, contabilitate, management de proiect şi controale interne, precum şi expunere la diverse culturi organizaţionale, lucrând pentru firme de contabilitate şi consultanţă atât din România, cât şi din afara ţării. Corina Dimitriu se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat şi pentru numeroase companii multinaţionale.

„Numirea a trei noi parteneri reprezintă un punct de reper în dezvoltarea practicii noastre de audit din România”, spune Steve Openshaw, Partener coordonator Audit şi Servicii conexe, Deloitte România.

Practica de Audit şi Servicii conexe a Deloitte România a ajuns la aproximativ 200 de experţi şi oferă clienţilor săi servicii de audit al situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale şi internaţionale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară şi a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum şi servicii de consultanţă financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România, standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS) şi principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

Deloitte România  oferă în colaborare cu Reff & Asociaţii, servicii de audit, consultanţă fiscală, dezvoltarea capitalului uman, servicii juridice, consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionişti.