Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunţă mai mulţi bani pentru Autostrada Comarnic - Braşov: Va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze

Autor: Andrei Ilinca 21.06.2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, că vor fi daţi bani suplimentari constructorilor pentru a finaliza lucrările mai devreme decât termenul iniţial. Acesta a declarat că vor începe lucrări în regim de noapte pe Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic - Braşov.

”Chiar sâmbătă am fost pe acest tronson (Cristian - Râşnov n.r), am avut o întâlnire cu constructorul, deja decopertase. (...) Este un constructor român, lucrează inclusiv în weekend. Va începe să lucreze şi de noapte.”, a declarat ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat că va da bani suplimentari pentru ca firma să finalizeze lucrările mai devreme decât era estimat.

”Vom da nişte bani suplimentari pentru ca acest constructor să lucreze non-stop. Va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze”, a adăugat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai spus că orice companie poate lucra în acest fel dacă are forţa de muncă necesară.

Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic – Braşov, respectiv zona dintre Râşnov şi Cristian, are o lungime de 6,3 kilometri + 3,7 kilometri de drum naţional cu patru benzi şi separatoare de sens.