CEC Bank şi Transfer Rapid au extins la nivel naţional serviciul de transfer de bani, utilizat până acum de peste 1,2 milioane de români din străinătate

Autor: Roxana Rosu 25.06.2019

CEC Bank şi Transfer Rapid au extins la nivel naţional serviciul de transfer de bani, accesibil în peste 1000 de unităţi ale băncii, utilizat până acum de peste 1,2 milioane de români din străinătate.

Noul serviciu permite transferul instant sume de bani în lei şi în euro, prin depunere de numerar la oricare unitate CEC Bank. Sumele de bani trimise pot fi ridicate de către beneficiari în oricare unitate CEC Bank sau prin intermediul reţelei de bancomate a băncii.

„Prin lansarea serviciului de transfer naţional de bani ne dorim să extindem portofoliul de produse şi servicii CEC Bank, oferind tuturor românilor, din ţara sau de peste hotare, o soluţie de transfer rapidă, sigură şi accesibilă“, a declarat Laurenţiu Mitrache, Director general Preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Serviciul Transfer Rapid (www.transferrapid.com) foloseşte o tehnologie financiară ce asigură transferul de bani atât pe teritoriul României, cât şi dinspre orice ţară europeană către România.