Antena Group a încheiat anul 2018 cu afaceri de 80 mil. euro şi un profit de 13 mil. euro. Monica Stănescu, noul CFO: Avem resursele financiare necesare pentru a investi în viitor

Autor: Roxana Rosu 25.06.2019

Antena Group a încheiat 2018 cu o cifră de afaceri de 80 milioane euro şi un profit de 13 milioane euro, dublu faţă de anul precedent, a declarat Monica Stãnescu, care a preluat funcţia de Chief Financial Officer (CFO) al companiei în această lună.

„Fiind o persoană orientată spre date, mă bazez pe rezultatele bune din 2018 şi pe ceea ce ştiu legat de planurile de viitor. Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro şi o creştere de peste 100% a profitului faţă de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanţie a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.” 

Monica Stãnescu lucrează în cadrul Antena Group de la începutul anului şi s-a ocupat de analiza fluxurilor de lucru, de revizuirea procedurilor şi de coordonarea unor proiecte de automatizare/digitalizare în calitate de Risk & Compliance Manager. Ea are experienţă de 13 ani în zona financiară, dintre care ultimii 3 ani în audit şi consultanţă, în rolul de Director Transfer Pricing & Value Chain Taxation în cadrul BDO România.