Clever Taxi, după adoptarea OUG pe ridesharing: „Este un pas important în modernizarea şi liberalizarea pieţei serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor”

Autori: Laura Albu , Mediafax 26.06.2019

Reglementarea transportului alternativ prin Ordonanţa de Urgenţă le permite românilor să aibă acces la servicii de transport moderne, susţin reprezentanţii Clever într-un comunicat remis, miercuri, MEDIAFAX.

„Este un pas important în modernizarea şi liberalizarea pieţei serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor”, afirmă cei de la Clever.

Aceştia şi-au luat angajamentul de a investi în continuare în calitatea serviciilor de transport, pentru a oferi pasagerilor condiţii avantajoase de călătorie iar şoferilor şi transportatorilor un cadru profesionist de lucru.

Oficialii Clever sunt dispuşi să colaboreze în continuarea cu autorităţile statului şi să se implice în rezolvarea problemelor ce ţin de mobilitatea urbană.

Aplicaţia Clever a fost fondată în 2010 şi în luna iunie 2017, business-ul Clever a fost achiziţionat de grupul Intelligent Apps, înfiinţat în 2009, parte a companiei Daimler Mobility Services.

Ordonanţa de Urgenţă a fost adoptată în cursul şedinţei de guvern de marţi, după ce Consiliul Economic şi Social a oferit ultimul aviz aşteptat.