După 12 ani, Nina Brătfălean pleacă de la conducerea marketingului BMW Group România: Lucrez la un fintech care a prins tracţiune foarte bună

Autor: Bogdan Alecu 27.06.2019

Nina Brătfălean, actualul director de marketing al BMW Group România, va pleca din companie începând cu data de 1 august 2019, după 12 ani în cadrul importatorului. Ea a fost printre primii angajaţi ai BMW Group România, în 2007, anul fondării companiei.

„Am ales să ies din industria auto după 19 ani. Motivul alegerii mele ţine de faptul că îmi doresc să contribui mai mult pe zona de mentoring şi pe start-up. Voi începe însă cu o mică pauză, pentru că vreau să mă bucur de vară, întâi de toate. Pe timpul verii voi lucra la structura unui curs de Leadership and Change Management pe care am fost invitată să concurez, în calitate de visiting professor, la una dintre cele mai prestigioase universităţi din Europa. Curând voi anunţa public şi contribuţia mea la un proiect de start-up din FinTech, internaţional, care a prins tracţiune foarte bună în ultima perioadă şi care are nevoie de atenţia mea totală. Iau în calcul şi posibilitatea de a accepta o poziţie de board member într-o companie din zona AI (artificial intelligence), din UAE, înfiinţată de un coleg de Executive MBA“, a spus Nina Brătfălean.