Statul român a devenit noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosiţi

Autor: Mediafax 30.06.2019

Statul român este noul proprietar a patru perechi de pantofi sport folosite, dintre care trei de marcă, potrivit unei sentinţe pronunţate de Judecătoria Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O sentinţă pronunţată de Judecătoria Alba Iulia arată că statul român a intrat în posesia a patru perechi de pantofi sport folosite, dintre care trei de marcă, obiecte ridicate de la un bărbat cercetat de poliţişti şi ulterior condamnat la închisoare cu suspendare, care nu a fost interesat să-şi mai recupereze bunurile.

”(...) constată trecerea în proprietatea statului a lucrurilor aflate în păstrarea la IPJ Alba Serviciul cazier Judiciar, Statistică şi Ev. Operative, cu privire la care s-a dispus restituirea prin sentinţa penală (...) pronunţată de Judecătoria Alba Iulia (...), lucruri constând în: 4 perechi pantofi sport folosite din care o pereche marca Nike, două perechi marca Adidas şi o pereche fără marcă. Dispune predarea lucrurilor organelor în drept a le prelua sau valorifica (...). Definitivă.”, se arată în sentinţa pe scurt publicată pe portalul Judecătoriei Alba Iulia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro