Producătorul de perne şi pilote Minet Conf din Râmnicu Vâlcea a atins pragul de afaceri de 35 mil. lei în 2018, plus 9%. „Urmează să extindem capacitatea de producţie şi portofoliul de produse“.

Autor: Mirabela Tiron 01.07.2019

Producătorul de textile de casă Minet Conf din Râmnicu Vâlcea, parte din grupul Minet, controlat de antreprenori vâlceni, a finalizat 2018 cu afaceri de 35,6 milioane de lei, în creştere cu circa 9%, potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finanţe şi calculelor ZF. În urmă cu doi ani, compania a demarat lucrările de construcţie pentru o nouă fabrică de texile, o investiţie de 6 milioane de euro realizată pentru a dubla capacitatea de producţie.

„Fabrica a fost finalizată. Funcţionează la capacitatea maximă a utilajelor existente. Urmează, în perioada următoare, să mai aducem utilaje pentru extinderea capaci­tăţi­lor, dar şi a portofoliului de produse, care va ajuta la creş­terea cifrei de afaceri. Produsele vizate vor fi în mod principal pentru piaţa externă (UE), dar şi pentru piaţa internă“, a spus pentru ZF Dan Preda, director general la Minet Conf.