Hindawi, unul dintre cei mai importanţi editori de literatură tehnico-ştiinţifică din lume, a deschis un birou la Iaşi şi vrea să angajaze programatori

Autor: Florentina Niţu 01.07.2019

„Colaborarea noastră foarte bună cu compania Thinslices a fost un factor cheie în alegerea oraşului Iaşi ca bază pentru proiectele noastre de dezvoltare software“Hindawi, unul dintre cei mai importanţi editori de jurnale de cercetare academică la nivel mondial, cu sedii în Londra şi Cairo, a încheiat un parteneriat strategic cu compania românească de IT Thinslices, care va determina recrutarea a câteva zeci de programa­tori în Iaşi.

„Parteneriatul con­stă în înfiin­ţarea unei noi fir­me de dez­voltare soft­ware la Iaşi, Hindawi SRL. O parte din echipă va trece în noua com­panie şi se va ocupa de dezvol­tarea de soluţii ino­va­tive pentru susţi­ne­rea procesului edi­to­rial al platformei Hindawi“, a spus Ilie Ghiciuc, CEO & cofon­da­tor al Thinslices, în cadrul unei confe­rinţe de presă. Planurile de recrutare vizea­ză angajarea a minim 35 de specialişti IT până în anul 2020.