Mihaela Anca Bălan, o tânără din Craiova, face 11 mil. lei cu o cofetărie: „În acest an estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 20%“

Autor: Florentina Niţu 03.07.2019

Mihaela Anca Bălana pus pe picioa­re Cofetăria Michelle din Craiova în 2011, inspirată de prăjiturile şi afacerile întâlnite într-un concediu în Franţa, în anul precedent. A pornit businessul cu banii pe care-i eco­no­misise până atunci, iar anul trecut afacerea a ajuns la un rulaj de 11 mil. lei.

„Am început afacerea dintr-o întâmplare. Eram pasionată de prăjituri, făceam acasă tot felul de bunătăţi, însă nu mi-am imaginat ni­ci­odată că voi ajunge într-o zi să am propriul la­bo­rator. Prin vara anului 2010 eram într-un con­cediu în Franţa, unde este raiul prăjiturilor - macarons, tarte – şi mi-a venit ideea de a deschi­de un laborator cu produse artizanale“, poves­teşte  Mihaela Anca Bălan, fondatoarea bran­dului Cofetăria Michelle.