Lanţul de librării Cărtureşti are în plan trei deschideri noi de magazine în provincie, dar va intra şi pe piaţa din Republica Moldova . „În 2019 vom avea cele mai multe deschideri de magazine.“

Autor: Mirabela Tiron 03.07.2019

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a deschis primul magazin în Brăila şi pregăteşte lansarea de noi unităţi în Buzău, Deva, Piteşti, dar se va extinde şi pe piaţa din Chişinău (Republica Moldova), potrivit oficialilor companiei.

„Anul acesta vom avea cele mai multe deschideri de magazine. Am intrat cu un magazin în centrul comercial deţinut de Nepi în Brăila, dar şi cu un magazin în clădirea de birouri America House din Piaţa Victoriei din Capitală. Urmează să deschidem în august un magazin în centrul comercial din Buzău şi apoi la Deva (malluri deţinute de fondul de investiţii NEPI-Rockcastle, cel mai mare proprietar de malluri), dar avem în plan şi un magazin în Piteşti în centrul comercial Vivo“, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului.