Dezvoltatorul imobiliar CTP primeşte finanţare de 82 mil.euro de la BRD şi Komerční banka din Cehia pentru extinderea parcului logistic CTPark Bucharest West

Autor: Roxana Rosu 03.07.2019

Compania CTP, dezvoltator de parcuri industriale şi logistice premium în România şi Europa Centrală şi de Est, a încheiat un acord de finanţare în valoare totală de 82 milioane euro, cu BRD-Groupe Société Générale şi Komerční banka, pentru a susţine investiţiile în extinderea  CTPark Bucharest West.

“Cred că este o oportunitate foarte bună de a finanţa unul din cele mai importante proiecte ale noastre printr-un club de bănci de încredere şi de un înalt profesionalism, precum BRD-Groupe Société Générale şi Komerční BankaLe mulţumim pentru angajamentul şi munca lor susţinută pentru a pune în practică o astfel de tranzacţie, care este una din cele mai mari din prima jumătate a anului 2019”, a spus Ana Dumitrache, Director General al CTP România.

BRD Groupe Société Générale S.A. împreună cu filiala cehă a Société Générale, Komerční banka a. s., au acordat o facilitate de credit la termen dezvoltatorului imobiliar CTP pentru a parcul industrial de lângă Bucureşti.