Samsung şi-a refăcut în două luni designul telefonului pliabil cu speranţa că ecranul nu se va mai sparge

Autor: Adrian Seceleanu 04.07.2019

Gigantul sud-coreean Samsung a refăcut în ultimele două luni designul smartphone-ului pliabil Galaxy Fold pentru a rezolva problemele stânjenitoare apărute la prima versiune, când ecranele gadgetului s-au spart forţând compania să retragă produsul de pe piaţă, scrie Bloomberg.

Galaxy Fold fusese adus inclusiv pe piaţa din România, dar nu a mai apucat să fie efectiv vândut, telefonul fiind retras înainte de debutul livrărilor. Compania este încrezătoare că telefonul va fi pe piaţă înainte de sezonul de sărbători, dar o dată de lansare nu poate fi încă avansată la acest moment.

Noua versiune a Galaxy Flex are o balama nouă şi a modificat folia care protejează ecranul astfel încât să îl acopere integral şi să nu mai poată fi înlăturată de către utilizatori (aşa cum s-a întâmplat, din greşeală cu modelele oferite la teste în primăvara acestui an).

Samsung încearcă să-şi protejeze reputaţia după eşecul usturător din aprilie, când a fost nevoită să retragă telefonul care avea un preţ de aproape 2.000 de dolari.