Marius Marian, CEO al Ţiriac Auto: Colaborările cu colegiile tehnice de profil auto sunt adevărate parteneriate strategice

Autor: Bogdan Alecu 10.07.2019

♦ Ţiriac Auto, divizia de retail auto a Ţiriac Holdings şi cel mai mare dealer auto de pe piaţa locală, extinde parteneriatele cu şcolile tehnice pentru a pregăti viitori specialişti auto ♦ În ultimii zece ani piaţa auto locală s-a confruntat cu un adevărat exod de mecanici şi tehnicieni auto care au plecat în Vest, atraşi de salariile mai mari.



„Considerăm colaborările cu şcolile de profil ade­vărate parteneriate stra­tegice care se de­rulează constant şi cu o cifră de şcolarizare impresionantă, elevii pro­venind din cel puţin patru colegii teh­nice: Mircea cel Batrân, Griviţa, Di­mitrie Leonida, UCECOM. Din aceste parteneriate, an de an angajăm multi tineri absolvenţi ai acestor şcoli, tineri care sunt riguros evaluaţi pe parcursul stagiilor de practică desfaşurate în atelierele Ţiriac Auto“, a spus Marius Marian, CEO al Ţiriac Auto.

Marius Marian a preluat con­ducerea reţelei Ţiriac Auto în calitate de CEO, în iunie 2019. El s-a alăturat grupului Ţiriac încă din 2003, având peste 16 ani de experienţă în industria auto.