ZF Live. Corina Popescu, CEO Electrica: În ce direcţie se mai poate dezvolta Electrica? „Am putea să livrăm internet, comunicaţii, asigurare pentru activitatea din casă“

Autor: Tibi Oprea 08.07.2019

Suntem o companie listată, ne vom duce către proiecte de utilităţi, către acele zone care asigură cumva acelaşi standard pe care noi îl avem. (…) Există proiecte în shore pe care le evaluăm în momentul de faţă, în domeniul de producţie şi de furnizare de energie.



Corina Popescu, CEO-ul Electrica (EL), a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că există anumite tehnologii care ar putea permite grupului să implementeze o multitudine de servicii conexe activităţii principale de vânzare de energie electrică, aşa cum fac deja şi ceilalţi competitori.

„Segmentul serviciilor s-a restructurat în ultima perioadă de timp. Am avut un proiect amplu în cadrul grupului, iar acum suntem în momentul în care îl redefinim şi ar putea să aducă plusvaloare importantă. (…) Am putea să livrăm internet, comunicaţii, asigurare pentru activitatea din casă, am putea să asigurăm mentenanţă pentru instalaţiile din interioare, servicii de eficienţă energetică pentru consumatorii industriali, să oferim servicii de proiectare, de instalare panouri solare pentru prosumeri, consultanţă pentru dezvoltarea businessului în România. Este o paletă de servicii şi o activitate nereglementată care ar fi avantajoasă pentru grupul nostru“, a spus Corina Popescu în cadrul emisiunii.