Update: Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din Braiconf Brăila în ultimele patru luni. Tranzacţii de 10,2 mil. lei. Vânzare şi la Mercur SA

Autor: Liviu Popescu 08.07.2019

Update: Braiconf Brăila a transmis către ZF că valoarea tranzacţiei prin care Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din capitalul social este de 10,2 milioane de lei. Pe 3 iulie 2019 la bursă a fost raportată o tranzacţie de 10,15 milioane de lei, încheiată pe segmentul XDS1 al AeRO, echivalentul DEALS, la un preţ în creştere cu 104%.

În ştirea iniţială, ZF calculase o valoare a tranzacţiei de 6,2 milioane de lei, pe baza preţului mediu de tranzac]ionare din ultimele patru luni, în contextul în care companiile nu raportaseră această vânzare la bursă, ci doar ELGS a menţionat că este vorba de vânzări în ultimele patru luni. 

Producătorul de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) a vândut 42% din capitalul social al producătorului de textile Braiconf Brăila (BRCR) din luna martie şi până în prezent, potrivit unui raport publicat vineri la bursă.