Vladimir Soare, un executiv român, a preluat poziţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel. Gigantul elveţian are venituri anuale de 16 mld. euro

Autor: Cristina Roşca 09.07.2019

♦ Gigantul elveţian Kuehne + Nagel are prezenţă în peste 100 de ţări, printre care şi România ♦ Compania cu peste 75.000 de angajaţi are venituri anuale de 16 mld. euro.



Vladimir Soare a preluat recent funcţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel. Mutarea vine după ce timp de aproape doi ani şi jumătate el a fost general manager al departamentului financiar din cadrul Kuehne + Nagel pentru regiunea China de Vest.

Cum a ajuns acum în capătul celălalt al lumii?

După cum spunea anterior chiar el, a avut, ca mulţi alţii de vârsta sa, câteva joburi în timpul facultăţii (din cadrul ASE), inclusiv în call center şi în zona de suport tehnic. Dar cariera propriu-zisă a început-o în 2011, ca junior associate pentru PricewaterhouseCoopers (PwC), în departamentul de audit extern.