Furnizorul şi producătorul de telefoane mobile iHunt din Ploieşti a intrat de astăzi la tranzacţionare pe segmentul alternativ AeRO

Autor: Cristina Bellu 09.07.2019

Compania iHunt Technology Import Export din Ploieşti, un producător, importator şi furnizor de telefoane mobile şi alte gadgeturi hi-tech cu afaceri de 24,6 milioane lei în 2018, a intrat de astăzi la tranzacţionare printr-o listare tehnică pe segmentul alternativ AeRO al Bursei de la Bucureşti.

“Listarea societăţii reprezintă, în primul rând o pârghie de promovare, vizibilitate, de consolidare a imaginii (...). De asemenea, diversificarea surselor de finanţare în vederea dezvoltării viitoare a companiei reprezintă un alt avantaj pe care conducerea iHunt doreşte să îl valorifice prin prezenţa pe piaţa AeRO a BVB”, menţionează raportul companiei.

Societatea se tranzacţionează cu simbolul bursier HUNT. Listarea a fost intermediată de brokerul Goldring, care a mai adus la bursă şi compania specializată în dezvoltarea de software Life is Hard, precum şi primul intermediar în asigurare listat, Transilvania Broker.