Fabrica de pungi de hârtie Barleta din Bacău şi-a mărit afacerile cu 17% în S1/2019. „Cererea a fost mai mare de la clienţii pe furaje, catering şi fast food.“

Autor: Mirabela Tiron 10.07.2019

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, sacoşe, saci din hârtie pentru supermarketuri, reţele de fast-food sau producători de panificaţie, şi-a crescut afacerile cu 17% în prima jumătate a acestui an faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul cererii mai mari pentru pungile de hârtie, potrivit oficialilor companiei.

„Am crescut mai  mult decât am bugetat, toată piaţa a fost în creştere, dar în special cererea a fost mai mare de la clienţii pe furaje, catering şi fast food. Ne ajută oferta diversificată, producem de la pungi pentru farmacie la saci. S-au dezvoltat şi clienţii cu care lucrăm“, a spus pentru ZF Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dezvoltare al Barleta. El este unul dintre acţionarii companiei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiunilor fiind deţinute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ultimelor date disponibile.