ZF Live. Dragoş Dragoteanu, preşedinte Euroest Invest: Economia funcţionează şi nu trebuie să o atacăm cu taxe şi cu măsuri care să îngrădească mediul privat. Guvernul trebuie să se con­cen­treze pe captarea banilor spre Ro­mânia şi pe păstrarea lor în România

Autor: Iulian Tenchiu 11.07.2019

Economia românească este în creştere, iar pentru ca această creştere să continue trebuie evitată impunerea de către Guvern a unor măsuri care ar putea limita libertatea şi creativitatea antreprenorilor, este de părere Dragoş Dragoteanu, preşedintele companiei de consultanţă imobiliară Euroest Invest .

„Ştiu că unul dintre sloganurile companiei Rover din Marea Britanie este: dacă se vinde, atunci de ce să schimbăm ceva. Folosesc aceeaşi for­mulă şi cred că economia funcţionează, nu trebui să schimbăm ceva. Nu trebuie să o atacăm cu taxe şi măsuri care sunt improprii antre­prenorilor, care nu sunt în favoarea economiei de piaţă, care ar îngrădi mediul privat şi creativitatea antreprenorilor“, a declarat Dragoş Dragoteanu, în cadrul unei ediţii speciale de business ZF Live organizată la Promenada Mall.