De ce nu avem autostrăzi? Anul şi directorul general CNAIR. Compania de drumuri a statului a schimbat 12 directori generali în 14 ani

Autor: Mircea Nica 11.07.2019
Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunţat marţi-seară că renunţă după aproape un an la funcţie după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului transporturilor revocarea sa. În locul său, a fost numit Sorin Scarlat, fost director general adjunct al Direcţiei Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră, conform Mediafax. Contactat de ZF, Narcis Neaga nu a vrut să ofere declaraţii suplimentare în legătură cu demiterea sa. El a fost al 12-lea director de-a lungul istoriei de 14 ani al companiei de drumuri. 

 Însă, Narcis Neaga a mai ocupat această funcţie şi în perioada 2012-2015. Mandatul anterior al lui Narcis Neaga ca director general al CNADNR, actualul CNAIR, s-a sfârşit prin demiterea sa, în locul lui fiind numit Cătălin Homor, director de investiţii cu atribuţii de director general Metrorex la acea vreme, conform datelor ZF.