Călin Ciubotaru, proprietarul unei clinici oftalmologice din Bucureşti, cu afaceri de 8,3 mil. lei şi marjă de profit de 17%: Investim constant în aparatură nouă, nu te poţi dezvolta fără investiţii

Autor: Mirabela Tiron 11.07.2019

Proprietarii clinicii Infosan au atras pentru dezvoltare inclusiv fonduri europene.

 



Clinica oftalmologică Infosan din Bucureşti, specializată pe servicii medicale pentru copii şi controlată de doi medici, a finalizat anul trecut cu afaceri de 8,3 milioane de lei, în creştere cu 24% faţă de anul anterior, potrivit datelor publice de la Ministerul de Finanţe şi calculelor ZF. Clinica şi-a crescut şi profitul net la 1,4 milioane de lei anul trecut, faţă de 880.000 de lei anul anterior, arată aceeaşi sursă.

„Primul semestru din acest an este comparabil cu cel de anul trecut, încă nu avem gata rezultatele. Am continuat investiţiile în clinică, ca în fiecare an“, a spus pentru ZF Călin Ciubotaru, fost medic primar în medicina de familie şi actual manager al Clinicii Oftalmologice Infosan. El controlează 50% din acţiuni, cealaltă jumătate fiind deţinută de fratele său Ion Ciubotaru, medic generalist.