Afacerile distribuitorului Safeway International Impex din Cluj-Napoca au crescut cu 13% în primele cinci luni din 2019, la peste 40 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu 11.07.2019

„Ne dorim ca până la finalul anului să menţinem nivelul actual de creştere şi chiar să depăşim pragurile de 13%, respectiv de 20% la nivel de grup“.



Compania Safeway International Impex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de pro­duse alimentare, băuturi alcoolice şi nonalcoolice controlată de familia Shakhshir, care deţine pe piaţa locală şi fran­ciza de fashion Bossini, a finalizat primele cinci luni din acest an cu o cifră de afaceri de aproape 40,3 mil. lei (8,5 mil. euro), în creş­tere cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Safeway Inter­national Impex, deţi­nă­toarea brandului Home Garden, fa­ce parte din grupul Safe­way, alături de alte trei com­pa­nii - Safe­way Pack (ca­re se ocu­pă de pro­ducţia sau am­ba­la­rea a di­verse con­dimente, za­hăr şi făinuri, fructe con­fiate, orez, nuci­fe­re, atât pentru re­tail, cât şi pen­tru HoReCa), Safe­way Stores (reţea­ua proprie de magazine alimentare) şi Safe­way Fashion (care are ca domeniu de activitate fashion retailul şi este deţinătoarea brandului Bossini în România).