Lanţul de clinici dentare Dr. Leahu dă târcoale Bursei. Ionuţ Leahu, CEO: Vrem să trecem graniţa. Doar o ieşire la bursă ne-ar putea capitaliza

Autor: Tibi Oprea 11.07.2019

La cea mai recentă evaluare de la începutul anului 2019, lanţul de clinici avea un capital propriu de circa 64 milioane de lei (13,5 mil. euro).



LanŢul de clinici dentare Dr. Leahu, cu afaceri de 29,5 mil. lei în 2018, intenţionează să-şi extindă operaţiunile şi în afara României, astfel că Ionuţ Leahu, director general şi cel care a pus bazele clinicilor în urmă cu opt ani, spu­ne că ia în considerare chiar şi atra­ge­rea de capital de la bursa de la Bucureşti.

„Avem mai multe discuţii în acest sens, dar până acum nu am concretizat decât cu băncile. În România, dacă ai un plan de afaceri şi poţi demonstra că ai replicat modelul şi ai reuşit să ai succes, băncile sunt dispuse să te finanţeze. Eu mă gândesc clar că în următorii şapte ani doar o ieşire la bursă o să ne ajute să ne capitalizăm“, spune Ionuţ Leahu într-un interviu pentru Ziarul Financiar.