ZF Live. Valeriu Filip, SecurifAI: 60% dintre companii îşi doresc implementarea unor sisteme bazate pe inteligenţă artificială. În acest moment, doar 4% dintre ele au făcut-o

Autor: Ramona Cornea 12.07.2019

Sistemele de AI combinate cu sistemele de alertare pot să sporească securitatea unei anumite zone. Sunt peste 1.600 de companii pe AI care s-au înfiinţat în Europa.



Sistemele de AI combinate cu sis­te­mele de alertare pot să spo­rească securitatea unei a­nu­­mite zone. Algoritmii se pot integra într-un sistem care să conducă spre siguranţa cetăţeanului sau a unui mediu de muncă din o compa­nie.

„Algoritmii se pot integra într-un sistem care să conducă spre siguranţa cetăţeanului sau a unui mediu de muncă dintr-o companie. Momentan, construim algoritmi şi îi implementăm în diverse contexte. Sunt în derulare câteva sisteme-pilot la câteva companii private mari din România şi sunt în derulare proiecte-pilot pe sistemele noastre şi la unele autorităţi publice“, a declarat Valeriu Filip în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii de business ZF Live, organizată la Promenada Mall.