LifeBox: Trei antreprenori livrează abonaţilor cinci mese sănătoase pentru 64-100 de lei pe zi

Autor: Cristina Roşca 15.07.2019

Compania LifeBox, lansată pe piaţă acum doi ani, a obţinut în 2018 afaceri de 6 mil. lei, de aproape trei ori mai mari decât în anul anterior.



Trei antreprenori români au lansat o platformă de food delivery dedicată persoanelor care îşi asumă un stil de viaţă sănătos. Practic, compania îţi livrează zilnic, acasă, o cutie cu cele 5 mese ale zilei - mic dejun, prânz, cină şi două gustări, fiecare „box“ fiind calculat la un anumit număr de calorii, în funcţie de stilul de viaţă al clientului. Meniul este alcătuit din preparate sănătoase, gătite de un chef sub supravegherea unui medic nutriţionist.

„Ne-am întâlnit cu acest concept în afara ţării şi ne-am dat seama că este nevoie de un astfel de proiect şi în România. De la idee şi până la punerea sa în practică ne-am docu­men­tat asupra compor­ta­mentului de consum alimentar al românilor şi am învăţat ce înseamnă, de fapt, să te hrăneşti corect. Am testat multe idei şi ne-am format o echipă potrivită“, îşi aminteşte Florin Scarlat, unul dintre fondatori.