Ciprian Teleman, cofondator Max BA: Un contabil foarte bun este un chief financial officer (CFO) pe cont propriu. O firmă de contabilitate bună oferă serviciile unui CFO într-o companie

Autor: Alexandra Cepăreanu 18.07.2019

„Când antreprenorul se gândeşte la contabil ar trebui să-i apară imaginea unui sfătuitor de încredere şi nu a unei persoane pe care o plăteşte ca să-l apere de stat.”



Ciprian Teleman, antreprenor şi cofondator al aplicaţiei de contabilitate-finanţe Max Business and Accounting, dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii, susţine că un contabil bun este un chief financial officer (CFO) pe cont propriu, iar o firmă de contabilitate foarte bună ar trebui să furnizeze serviciile pe care le oferă un CFO într-o companie.

„Un contabil foarte bun este un CFO pe cont propriu. O firmă de contabilitate foarte bună  oferă ceea ce oferă un CFO într-o companie, înţelepciune financiară pentru persoanele de decizie. Este ca diferenţa dintre jazz şi muzică clasică. Ambele sună bine, doar că una înseamnă stăpânirea cu măiestrie a temelor muzicale şi folosirea lor în improvizaţii, iar cealaltă interpretare după partitură”, a spus pentru ZF Ciprian Teleman, cofondator al Max BA.