Ion Ţiriac la festivitatea de pe Arena Naţională alături de Simona Halep: Eu am hotărât să o rog pe Halep să mai trecem încă o dată prin finala de la Wimbledon

Autor: Răzvan Stîngă 17.07.2019

Ion Ţiriac a luat parte la festivitatea de pe Arena Naţională, în cadrul căreia Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a luat cuvântul şi a ţinut să transmită un mesaj Simonei, dar şi oamenilor care au venit să o vadă. 

"Welcome to Simona night! Eu am văzut finala live, am văzut şi alte două finale ale unui român, care s-a hotărât să le facă cadou altui jucător, nu a vrut să le câştigi. Nu ar fi drept să nu îl numeşti pe Ilie Năstase. Eu am păşit pe terenul acela central şi am jucat acolo. E adevărat, numai dublu. E deosebit faţă de orice alt teren central. Are o tradiţie de aproape 150 de ani. Nu schimbă nimic. Eu am hotărât să o rog pe Simona să mai trecem încă o dată prin această finală", a spus Ion Ţiriac la festivitatea organizată pe Arena Naţională. La eveniment au participat şi numeroase personalităţi din sport. Marius Urzică, Doina Melinte, Mihai Leu, Paula Ivan sau Gică Popescu sunt câţiva dintre campionii care au fost alături de Simona Halep spre scenă. Ei au purtat drapelul României.

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.