Reff & Asociaţii îşi extinde echipa de litigii prin recrutarea avocaţilor Mihnea Galgoţiu-Săraru şi Ana Pantilică

Autor: Cristina Bellu 18.07.2019

Reff & Asociaţii, firma de avocatură membră a reţelei globale Deloitte Legal, îşi extinde echipa de litigii prin recrutarea lui Mihnea Galgoţiu-Săraru în poziţia de Senior Managing Associate şi a Anei Pantilică pentru rolul de Senior Associate.

Mihnea Galgoţiu-Săraru are zece ani de experienţă în dreptul afacerilor, coordonând de-a lungul timpului proiecte ample de litigii, în special dispute complexe comerciale, din sectorul imobiliar şi din cel administrativ, inclusiv multe cazuri antitrust. În plus, deţine experienţă şi în proceduri de arbitraj internaţional şi în litigii derulate în mai multe jurisdicţii. Anterior numirii sale în cadrul societăţii de avocatură Reff & Asociaţii, Mihnea Galgoţiu-Săraru a fost partener şi unul dintre coordonatorii practicii de litigii la una dintre cele mai mari firme de avocatură din ţară. Activitatea sa este recunoscută de Legal500 şi contribuie constant cu articole în publicaţii de business şi juridice.

De-a lungul celor şapte ani de experienţă acumulată la o prestigioasă societate naţională de avocaţi, Ana Pantilică a fost implicată în proiecte de litigii naţionale şi internaţionale, atât în faţa instanţelor naţionale, cât şi în faţa unor complete de arbitraj. Ea are experienţă şi în asistarea clienţilor în chestiuni de protecţie a datelor cu caracter personal, protecţia consumatorului şi în sectorul imobiliar. În ultimii ani, Ana Pantilică a coordonat cazuri cunoscute în diverse tipuri de dispute, inclusiv în sectorul imobiliar, corporatist, fiscalitate, competiţie, administrativ şi proprietate intelectuală.

Cu o echipă de peste 70 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, litigii, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.