Un start-up pe zi. Silvia Chiteală şi Laura Cazacu produc rochii sub brandul Chotronette într-un atelier din Iaşi şi îmbracă mirese din Marea Britanie, SUA, Danemarca sau Italia

Autor: Alexandra Cepăreanu 19.07.2019

Rochiile Chotronette sunt produse într-un atelier de 100 de metri pătraţi situat într-o zonă centrală a oraşului Iaşi.Silvia Chiteală şi Laura Cazacu au înfiinţat brandul de rochii Chotronette în 2009 printr-o investiţie minimă de 2.000 de euro, iar în prezent au ajuns la afaceri de peste 220.000 de euro, generate în principal de cliente din Marea Britanie, SUA, Danemarca, Italia, Portugalia sau Africa de Sud, au spus pentru ZF cele două fondatoare ale brandului.

„Chotronette a pornit la drum în urmă cu 10 ani, de la o pasiune comună pentru haine şi accesorii cât mai extravagante. Cifra de afaceri de anul trecut a fost de 225.000 de euro, adică peste un milion de lei. Pentru anul în curs estimăm că vom depăşi cifra de afaceri de anul trecut şi ne situăm într-un ritm de creştere la care lucrăm”, a spus Silvia Chiteală.