Curg sesizări false la 112 după cazul de la Caracal: O mamă a spus că i-au fost răpiţi copiii

Autor: Laura Petrescu 29.07.2019

Curg sesizările false la 112, după cazul de la Caracal. O femeie a sunat, luni dimineaţa, pentru a reclama că a fost agresată şi i-au fost răpiţi copiii, din Dâmboviţa, în realitate aceştia fiind luaţi de tatăl lor, concubinul mamei, care i-a dus acasă, în Câmpina. Între timp, cei doi s-au împăcat.

O femeie a reclamat la 112, luni dimineaţa, la ora 03.59, că a fost agresată şi i-au fost răpiţi copiii în timp ce se aflau la rude în Dâmboviţa, apelul fiind, de fapt, o alarmă falsă.

Poliţiştii au stabilit că cei mici au fost luaţi de tatăl lor, concubinul femeii, şi duşi acasă, în Câmpina, după o ceartă cu femeia.

Din verificări s-a stabilit că „tânăra şi concubinul său, împreună cu cei trei copii, s-au deplasat la părinţii săi, domiciliaţi pe raza localităţii Potlogi, unde au participat la un eveniment. Ulterior, în urma unui conflict cu concubinul său, acesta ar fi agresat-o şi ar fi plecat cu minorii la domiciliul lui din Câmpina”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, pe numele bărbatului de 34 de ani a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Totodată, poliţiştii din Dâmboviţa au solicitat Poliţiei Câmpina şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului verificări la domiciliul celor doi concubini, pentru a stabili situaţia copiilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul se află la audieri la sediul Poliţiei Titu, unde a ajuns şi concubina care l-a reclamant, însoţită de copii.

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi concubini s-au împăcat.