Nicuţa Enache, care pornea în 2014 Osteria Ciao Niki, a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare decât primul. „Vom amortiza investiţia într-un an, dacă crererea se menţine constantă“.

Autor: Florentina Niţu 30.07.2019

Nicuţa Enache, 36 de ani, din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, s-a întors în 2014 în România, după ce a lucrat 12 ani în Italia şi a deschis un restaurant mic, cu o capacitate de 30 de persoane, în Bucureşti, Osteria Ciao Niki.

După mai bine de 4 ani de activitate, ea a decis să treacă la un alt nivel ca antreprenor şi a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare, pe strada Bocşa din Capitală, într-o casă de epocă, care le aparţine moşenitorilor celebrului dirijor Sergiu Celibidache. Noul restaurant este controlat de Nicuţa Enache şi asociata sa Adina Bourceanu (30 de ani).