Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor cum a ars cadavrul

Autor: Laura Petrescu 04.08.2019

Gheorghe Dincă, ucigaşul din Caracal, a spus anchetatorilor, la audierile de sâmbătă, că a folosit pentru creşterea temperaturii, în butoiul în care a ars cadavrul, vaselină şi carton bitumat, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Legat de cadavrul Luizei, susţine că l-a aruncat în Dunăre.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă a spus la audieri că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris şi în cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au mai căutat şi zilele trecute, după indicaţiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Sursele judiciare au mai declarat pentru MEDIAFAX că ucigaşul a spus că a pus cadavrul Alexandrei în butoi, iar deasupra a mai pus vaselină, carton bitumat şi cârpe, pentru a creşte temperatura.

De altfel, unul dintre vecini a şi declarat că s-a simţit miros de cârpă arsă.

„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă... m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva... nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (...) M-au întrebat şi de la poliţie şi de la parchet şi am spus că s-a simţit un fum, dar nu ştiu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simţit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a spus vecinul Marian.