Ce puteţi citi în cel mai nou număr al revistei Business MAGAZIN: Ethereum, al doilea cel mai mare proiect de pe piaţa criptomonedelor

Autor: Ioana Matei 05.08.2019

♦ Cel mai nou număr al Business MAGAZIN vă prezintă, pe larg, povestea românului Mihai Alisie, unul dintre cofondatorii Ethereum, al doilea cel mai mare proiect de pe piaţa criptomonedelor, cu o capitalizare de piaţă de 23 miliarde dolari.

Conceptul de monedă digitală descentralizată l-a intrigat pe Mihai, care a lăsat deoparte banalitatea pokerului online, fiind atras de o nouă lume în care urma să construiască un proiect de zeci de miliarde de dolari, despre care nu avea încă nicio idee. Cum a ajuns să contribuie la lansarea Ethereum veţi afla din Business MAGAZIN.

v Timpul devine tot mai preţios pentru fiecare dintre noi, iar proiectele imobiliare care pun accent pe schimbarea obiceiurilor din viaţa de zi cu zi şi pe felul în care se schimbă abordarea afacerilor au cele mai mari şanse de succes pe termen lung. Asta observă Tatian Diaconu, responsabil de activitatea dezvoltatorului imobiliar Ceetrus în patru ţări, în cel mai recent interviu acordat Business MAGAZIN.

♦ Dacă în trecut majoritatea dintre noi puteam doar să visăm la un asistent personal de cumpărături, acum putem să accesăm oricând un astfel de consultant. Inteligenţa artificială se impune şi în fashion, iar retailerii din online sunt primii care beneficiază de ea.

♦ Mariust Turda este membru al facultăţii de istorie a Universităţii Oxford, una dintre cele mai vechi şi prestigioase din lume, iar de anul trecut, este şi profesor al universităţii Oxford Brookes. Înainte de a ajunge aici însă, în călătoria sa profesională au fost mai multe „staţii“. Cum a ajuns să studieze discipline precum eugenismul şi biopolitica la cele mai cunoscute universităţi britanice?