Erik Barna, Life is Hard: Suntem în discuţii avansate pentru achiziţia unei companii locale. Totodată, compania de software din Cluj-Napoca are în plan să atace şi pieţele de asigurări din Europa cu propriile produse software

Autor: Ioana Nita 05.08.2019

Furnizorul de soluţii software Life is Hard l Work Soft din Cluj-Napoca, parte din grupul de firme Active Power Solutions (APS), controlat de antreprenorul local Că­tălin Chiş, are în plan să achiziţioneze o com­panie locală în perioada următoare şi tot­oda­tă a început demersurile pentru inter­na­ţionalizarea soluţiilor software proprii dedicate industriei de asigurări astfel încât să poată ataca şi pieţele de profil din Europa.

„În prezent, suntem în discuţii destul de avansate cu câteva companii din ţară în ve­derea unei posibile achiziţii si în acelaşi timp am intensificat demersurile de a ieşi cu expertiza noastră în asigurări şi pe pieţele din Europa“, a declarat pentru ZF Erik Barna, CEO-ul Life is Hard l Work Soft, pri­ma firmă de software din România listată la Bursă. Compania, cu afaceri de aproape 5 mil. lei în 2018, dezvoltă de peste 15 ani so­luţii software pentru industria asigurărilor, acestea generând 50% din business.