Agenţia de turism croaziere.net: Vânzările au crescut cu două cifre în S1/2019. Un cuplu a plătit 16.000 euro pentru o croazieră în Alaska. Agenţia a avut afaceri de 5 mil. lei în 2018 şi mizează pe o creştere de două cifre în 2019

Autor: Mirabela Tiron 07.08.2019

Agenţia de turism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 15 ani de antrepre­no­rul Ioan Băsea, a finalizat prima jumătate a anului cu afaceri mai mari cu circa 12%, avans pe care îl estimează până la final de an, potrivit oficialilor companiei.

„Cererea pentru vacanţele pe croazieră s-a menţinut pe creştere cu două cifre şi în pri­ma parte a acestui an. În continuare se cau­tă croazierele pe Marea Mediterană sau în Marea Nordului, pentru cei aflaţi la prima croazieră, dar au existat şi cereri pentru croaziere în Alaska sau Bora Bora“, a spus pentru ZF Ioan Băsea. Preţurile pentru o croa­zieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină (cameră simplă inte­rioară, cameră cu vedere exterioară, aparta­ment, apartament prezidenţial), de perioadă, durata şederii, dar şi de momentul rezervării.