Altex deschide un nou magazin în Buzău, după o investiţie de 2 mil. euro

Autor: Ştefan Stan 07.08.2019

Altex România deschide pe 8 august un magazin în noua aripă din Aurora Shopping Mall din Buzău, potrivit unui anunţ al companiei.

Noul magazine va avea o suprafaţă comercială de peste 1450 de metri pătraţi, şi va include raioane speciale pentru categorii noi precum „casă, iluminat, bricolaj” sau „auto”.

Investiţia de peste 2 milioane euro făcută pentru mutarea magazinului ALTEX în noua aripă a mallului din Buzău oferă acces la servicii de consultanţă la raft de la cei 33 de angajaţi ai magazinului, la livrare până la uşa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanaţare instant în magazin.”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Prin integrarea biroului CREDEX în noul magazin ALTEX, clienţii din Buzău au acces, fără niciun comision de intermediere, la oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum şi la alte soluţii de finanţare instant, precum credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare şi servicii de asigurări.

 În prezent, Altex România deţine un număr de aproximativ 120 de magazine, sub brandurile Altex (peste 100 de unităţi) şi Media Galaxy. Compania are în plan să deschidă până în 2020 încă opt magazine pe piaţa locală, conform informaţiilor furnizate anterior de reprezentanţii Altex România.