Clienţii IFN-urilor BRD Finance şi Patria Credit pot plăti ratele la automatele SelfPay

Autor: Anelis Baciu 09.08.2019

Clienţii instituţiilor financiare non-bancare BRD Finance şi Patria Credit, precum şi cei ai Credius şi Viaconto îşi pot plăti ratele la automatele companiei SelfPay (fosta ZebraPay), specializată în furnizarea de soluţii de plată de tip self-service. SelfPay a ajuns astfel la un număr de 14 parteneri din industria serviciilor financiare. Potrivit datelor de la SelfPay, cel mai mare număr de tranzacţii zilnice pentru plata ratelor la credite este înregistrat în intervalul 14-18 al fiecărei luni.

„(...) Ȋn continuare, vom menţine ritmul de creştere împreună cu furnizori de servicii din domenii cheie precum financiar – bancar si nebancar, energie, auto, televiziune, internet, telefonie, şi, în acelaşi timp, împreună cu francizaţii noştri, alaturi de care am reuşit să dezvoltăm cea mai mare şi modernă reţea de staţii de plată din Romȃnia, a declarat Adrian Badea, CEO SelfPay.

Prin staţiile de plată SelfPay compania pune la dispoziţia clienţilor săi mai mult de 120 de servicii, printre care se numără: plata facturilor, plata rovinietei, plata ratelor la credite, plata întreţinerii, reincărcarea eletronică a cartelelor de telefon mobil, plata serviciilor sau a produselor cumpărate online, monedă electronică, donaţii, bilete de tren, plata taxelor şi impozitelor, bilete la spectacole etc. Reţeaua SelfPay este alcătuită în prezent din peste 4.200 de staţii de plată localizate în marile reţele de retail, universităţi, centre comerciale, benzinării şi magazine de proximitate.