Monica Ivan preia oficial conducerea casei de brokeraj BRK Financial Group după ce a primit autorizarea ASF

Autor: Roxana Rosu 09.08.2019

Monica Ivan, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi fost director general adjunct al casei de brokeraj BRK Financial Group, preia oficial la conducerea companiei după ce a primit ieri autorizarea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Ea are o experienţă de peste 20 de ani iî domeniul financiar-bancar,  iar în luna aprilie 2019 a fost nominalizată pentru funcţia de Director General al BRK Financial Group după ce Cătălin Mancaş, director general adjunct şi membru în Consiliul de Administraţie al SSIF BRK Financial Group (BRK), a anunţat la începutul anului că demisionează din funcţia de conducere a societăţii. El a rămas membru în boardul instituţiei.

Compania aflată în top 10 intermediari de la bursa românească, a încheiat 2018 cu pierderi de 2,2 mil. lei, la jumătate faţă de rezultatul negativ din 2017, şi venituri de 8,97 mil. lei, mai mici cu 12% decât în 2017, potrivit raportului financiar al emitentului.

Acţiunile BRK, cu o capitalizare de 26 milioane lei, se tranzacţionează în creştere cu 8,2% de la începutul anului, în urma unor tranzacţii de 1,1 milioane lei.