Schimbările mult aşteptate: Ministerul Finanţelor Publice propune un set de modificãri importante ale Codului fiscal şi Codului de procedurã fiscal, aplicabile de la 1 noiembrie

Autor: Alexandru Nanu 15.08.2019

Ministerul Finanţelor Publice a pus în dezbatere publică mai multe proiecte care aduc numeroase modificări la Codului fiscal şi Codului de procedurã fiscal care vor fi aplicabile de la 1 noiembrie 2019, conform celui mai recent comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Proiectul Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal şi Proiectul de Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală şi a Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, apărute pe site-ul MFP, aduc o serie de noi modificări reieşite dintr-undialog permanent cu reprezentanţii mediului de afaceri.

Astfel, Ministerul Finanţelor Publice continuã demersurile de susţinere a creşterii economice, de stimulare a antreprenorialului românesc şi de facilitare a activitãţii comerciale a mediului de afaceri, conform comunicatului oficial.