Un nou mare exportator cu capital privat românesc: Renaissance Public Service, o firmă din Chiajna, produce electronice de 280 mil. lei pe care le trimite pe pieţele externe

Autor: Cristina Roşca 24.08.2019

♦ Compania Renaissance Public Service, controlată de Andreea Steluţa Creangă, a obţinut afaceri de 280 mil. lei în 2018, de şapte ori mai mari decât în 2017 ♦ Firma se află pe locul 12 în topul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat românesc în 2018 ♦ Din informaţiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider.



Compania Renaissance Public Service din Chiajna, judeţul Ilfov, a intrat în 2018 în topul celor mai mari exportatori locali direct pe poziţia 239. Mai mult, aceeaşi firmă, con­trolată de antreprenoarea Andreea Steluţa Creangă potrivit datelor de la Registrul Comerţului, şi-a făcut loc anul trecut şi în clasamentul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat românesc pe poziţia 12.

Datele despre Renaissance Public Service sunt extrem de puţine, site-ul propriu afişând doar o adresă fizică, un număr de telefon şi o adresă de e-mail, fără alte detalii. Contactată de ZF, Andreea Steluţa Creangă a spus că va reveni cu informaţii despre activitatea firmei, însă nu a făcut-o până la închiderea ediţiei. Din informaţiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider.