Antreprenorul Kolcsar Csaba s-a întors din străinătate şi a investit 100.000 euro într-o fabrică de biscuiţi ecologici la Târgu-Mureş. „Avem patru angajaţi, oameni găsim, dar nu sunt calificaţi. Meseriaşii sunt plecaţi în alte ţări.“

Autor: Georgiana Mihalache 21.08.2019
Antreprenorul Kolcsar Csaba a folosit experienţa din domeniul panificaţiei pe care a căpătat-o lucrând în străinătate şi s-a întors în 2010 în România, acolo unde a pus bazele brandului Ecomania, sub care produce zilnic 400 de pungi de biscuiţi ecologici, dar şi pâine.

„Ideea de business a venit pentru că şi noi trăim ecologic, nu găseam aceste produse în ţară şi era greu să le aducem din străinătate, aşa că am hotărât să facem noi ceva sănătos, bun, proaspăt. Pâi­nea şi biscuiţii sunt din făină inte­gra­lă pe care o măcinăm la moara noastră“, a spus Kolcsar Csaba pentru ZF.