Familia Dogaru din Bucureşti şi-a dublat în 2018 afacerile din construcţii, ajungând la 27 mil. euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 22.08.2019

BTD Construct & Ambient SRL, o companie de construcţii fondată în 2013 de familia Dogaru, a făcut anul trecut afaceri de 27 mil. euro din pro­iecte de antreprenoriat gene­ral, mai mult decât dublu faţă de anul anterior. Compania lucrea­ză, printre alţii, pentru dez­voltatori precum spaniolii de la Gran Via sau israelienii de la Hagag.

Dublarea businessului în 2018 a venit în condiţiile în care numărul de clienţi ai companiei a crescut, odată ce firma a căpătat experienţă în piaţa construcţiilor.

„Dezvoltatorii au avut încredere să ne încredinţeze şi alte etape ale proiec­te­lor aferente. Cu alte cuvinte, s-a înce­put cu construcţia unor etape din pro­iec­tele imobiliare, iar când au fost predate şi partenerii au fost mulţumiţi, au decis să continue cu noi“, spune Cornel Dogaru, CEO al BTD Con­struct & Ambient SRL şi administrator în companie.

Acţionari sunt Mihaela Dogaru (cu un pachet de 95% din acţiuni) şi Clau­dia Dogaru - cu 5% din acţiuni, membri ai aceleiaşi familii.

Din rândul proiectelor pe care le-a ridicat firma familiei Dogaru, fac parte ansamblurile rezidenţiale Gran Via Park şi Timişoara 58, dezvoltate de grupul spaniol Gran Via în zona Militari din Bucureşti.