Dezvoltarea accelerată a Clujului atrage interes şi pentru zonele învecinate. CBRE: Un teren de 26 de hectare cu titlu de parc industrial a fost scos la vânzare în oraşul Ocna Mureş

Autor: Cristina Bellu 22.08.2019

Dezvoltarea accelerată consemnată de Cluj în ultimii ani atât pe plan economic cât şi imobiliar atrage tot mai mult interes din partea investitorilor şi pentru zonele din proximitate. Recent, un teren de 26 de hectare, cu titlu de parc industrial, a fost scos la vânzare în oraşul Ocna Mureş, potrivit informaţiilor furnizate de compania de consultanţă imobiliară CBRE.

“Viitorul proiect din Ocna Mureş este o alternativă competitivă din punct de vedere investiţional faţă de oraşe precum Turda, Cluj-Napoca sau Târgu Mureş, având în vedere localizarea la doar 8 km distanţă faţă de nodul rutier Unirea al autostrăzii A10 şi la circa 50 km faţă de Cluj-Napoca, precum şi infrastructura existentă şi utilităţile disponibile”, explică Valentin Popescu, senior consultant în cadrul departamentului Land Development al CBRE România.