Codrin Ştefănescu: PSD şi-a lansat candidatul la prezidenţiale. Şefii din teritoriu să-şi asume rezultatul

Autor: Diana Grigore 24.08.2019

Codrin Ştefănescu a afirmat, sâmbătă, după ce PSD a validat-o în Congres pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidenţiale, că fiecare lider de filială ar trebui să se mobilizeze şi să îşi asume rezultatul final.

„PSD şi-a lansat azi candidatul pentru prezidenţiale! Prin urmare, fiecare organizaţie are obligaţia să-şi mobilizeze la maxim toate structurile. Şi toţi oamenii! Să-şi asume fiecare şef din teritoriu rezultatul final. Pentru că aşa aţi decis, susţinut şi votat! În unanimitate!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că nu se teme să candideze la prezidenţiale, fiind mai puternică decât contracandidaţii „barbaţi care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine”. Liderul PSD şi-a exprimat speranţa că va ajunge primul preşedinte femeie al României.

Totodată, Dăncilă a precizat că nu va renunţa la candidatură în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.