Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone / UPC: Echipa de integrare va fi formată din 100 de persoane, este cel mai important proiect pentru minimum doi ani. „Prima mea prioritate este să începem să lucrăm împreună, să stăm împreună, să ne cunoaştem unii pe alţii, într-un fel exact aşa cum face şi un cuplu.“

Autor: Adrian Seceleanu 28.08.2019

O echipă formată din 100 de oameni din cadrul Vodafone şi UPC va răspunde procesul de integrare dintre operatorul de telefonie mobilă şi cel de cablu TV pentru a forma unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, cu un business anual de 1 mld. euro. „De acum încolo vom începe să lucrăm împreună, iar echipa de integrare va fi formată din aproximativ 100 de persoane pentru că, în mod onest, acesta va fi cel mai mare proiect al nostru cel puţin pentru anul 2020 şi următorul şi de aceea este important să începem bine acest proces şi să-l începem împreună”, a declarat într-un interviu exclusiv cu ZF Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone şi UPC, de la data de 1 august. 

Ea conduce Vodafone România din septembrie 2017. Integrarea dintre companii va fi realizată progresiv, a declarat ea. „Vom lucra progresiv din ce în ce mai strâns împreună ca o singură echipă completă, dincolo de ceea ce s-a întâmplat cu echipa de management. Începem călătoria integrăriii de la o echipă comună care acoperă fiecare arie de business, fiecare departament, care va discuta orice subiect are nevoie să fie evaluat pentru a ne asigura că împreună vom fructifica cea mai bună oportunitate. Vom evalua fiecare arie de business, din toate unghiurile, de la zona comercială şi pe segmentul de business şi pe cel de retail, dar şi zona de resurse umane, de comunicare şi aşa mai departe”.