Buzău în anul 2019: Mii de apartamente au rămas fără apă caldă de o săptămână

Autor: Laura Petrescu 29.08.2019

Aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău sunt, de o săptămână, fără apă caldă, în condiţiile în care furnizorul agentului termic a rămas fără gaze la centrala principală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Aurel Gubandru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că problemele au început pe 21 august. Atunci, a fost oprit gazul la centrala societăţii care asigură distribuţia agentului termic în Buzău, pentru neplata facturilor.

Astfel, aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău au rămas fără apă caldă.

„Automat, neavând gaz la acea centrală, a fost oprită apa caldă. Sunt afectate aproximativ 6.000 de apartamente. Este foarte dificil. Sperăm să o scoatem la capăt. Este şi o presiune a oamenilor care stau fără apă caldă”, a declarat Gubandru.

Acesta a adăugat că, sâmbătă, cel mai probabil, oamenii vor avea din nou apă caldă, după ce s-a găsit o soluţie provizorie.

„Este în curs de rezolvare această problemă. Dăm drumul la un cazan propriu şi atunci oamenii vor avea apă caldă. Sâmbătă va fi gata. Cazanul era în proprietatea Primăriei”, a afirmat directorul RAM Buzău.